REFERENTIES

De samenwerking die wij aangaan met onze klanten is een samenwerking voor de lange termijn. Door onze brede ervaring en creativiteit zijn wij in staat om mooie transacties voor onze cliënten te realiseren. Enkele voorbeelden hiervan staan hier.

AANKOOP KANTOOR / LABORATORIUM

Marble adviseert Fidelity International bij de acquisitie van ‘Mirai House’ in Leiden. Het betreft een multi-tenant R&D-complex met hoogwaardige kantoor- en laboratoriumruimte. Het object is circa 15.000 m² groot en langjarig verhuurd aan Astellas, LUMC en NECSTGEN.

AANKOOP BEDRIJFSRUIMTE

Marble heeft Arrow Capital Partners begeleid bij de aankoop van een bedrijfsruimte aan de Albert Plesmanweg 53 in Rotterdam – Waalhaven. Het object is ca. 6.327 m² groot, verdeeld over 4.808 m² bedrijfsruimte en 1.519 m² kantoorruimte, en geheel verhuurd aan ABB.

AANKOOP ZORGVASTGOED

Marble begeleidt Cortese Capital Management BV, voor haar Cortese HealthCare V fonds, bij de aankoop van gezondheidscentrum Calandria aan de Verheeskade 509 in Den Haag. Het object is ca. 1.513 m² groot en verhuurd aan meerdere 1e lijns zorgpartijen.

AANKOOP ZORGVASTGOED

Marble begeleidt een investeerder bij de aankoop van een zorgvastgoedbelegging aan het Stationspark 400-490 in Sliedrecht. Het object is ca. 2.986 m² groot en is onder meer verhuurd aan het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

AANHUUR ABN AMRO

Marble heeft haar cliënt ABN AMRO Bank N.V. begeleid bij de aanhuur en consolidatieopgave van haar nieuwe kantoor in Leiden. In totaal betreft het ca. 660 m² vvo kantoorruimte en 4 parkeerplaatsen in het gebouw aan de Bargelaan 2-32 in Leiden.

AANKOOP BEDRIJFSRUIMTE

ABB B.V., onderdeel van het Zweeds-Zwitserse ABB en wereldwijd toonaangevend op het gebied van energie- en automatiseringstechnologie, verkocht haar bedrijfspand aan vastgoedbedrijf PROGAM B.V. PROGAM B.V., werd in deze transactie geadviseerd door Marble Real Estate.

AANKOOP BEDRIJFSRUIMTE

Marble begeleidt Program bij de aankoop van een kantoor met bedrijfsruimte aan de Bakkenzuigerstraat 1 in Almere. Het object, ca. 873 m² groot en gelegen op een kavel van 2.644 m², is verhuurd aan de Staat Der Nederlanden.

VERKOOP WONINGPORTEFEUILLE

Namens een particuliere belegger heeft Marble een vastgoedportefeuille van 9 objecten verkocht in Den Bosch. De portefeuille bestond uit 45 appartementen/studio’s, een horeca gelegenheid, een winkelruimte en een bedrijfsruimte.

AANHUUR DC ACTIVE ANTS

Voor haar client Active Ants heeft Marble een distributiecentrum aangehuurd van 20.451 m2 bedrijfsruimte, 923 m2 kantoor en 153 parkeerplaatsen. Het nieuw te bouwen distributiecentrum wordt gerealiseerd op Borchwerf 1-5 in Roosendaal en zal in mei 2020 aan de huurder worden opgeleverd.

VERKOOP WONINGPORTEFEUILLE

Marble heeft voor een particuliere belegger een drietal objecten verkocht in Tilburg. De objecten bestonden uit 14 appartementen/studio’s, een horeca gelegenheid en een bedrijfsruimte.