Beleggers

Marble adviseert en faciliteert particuliere beleggers, family offices, ontwikkelaars, (internationale)  institutionele beleggingsfondsen bij de aan- en verkoop van vastgoed en vastgoedportefeuilles.

Wij adviseren vanaf acquisitie tot en met de afronding van een aankooptransactie. Bij verkoop streven wij naar optimalisatie en volledige informatievoorziening om het beste resultaat in de markt te realiseren. Wij zijn actief in de kantorenmarkt, zorgvastgoedsector, bedrijfsruimte/logistieke markt en residentiële sector.  Wij hebben meer dan 30 jaar transactie-ervaring aan zowel de beleggers- als gebruikerszijde. Deze ervaring combineren wij met een kritische blik en pragmatische insteek in onze advisering.

Kantoren

Wij zijn specialist op het gebied van kantoorbeleggingen en kantoorontwikkelingsproposities. Daarnaast bieden wij specifieke ervaring op het gebied van lifescience & bioscience beleggingen en sale & leaseback transacties. Wat wij zoal gedaan hebben?

Alle kantoor transacties

Zorg

Marble is een niche speler op het gebied van zorgvastgoedtransacties. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren van zorginstellingen, zorgvastgoedbeleggers en zorgvastgoedontwikkelaars bij vastgoedvraagstukken en transacties. Dit doen wij zowel in de care sector (o.a. reguliere ouderenzorg, private ouderenzorg, revalidatiezorg, GGZ, VG en jeugdzorg) als ook in de cure sector (eerste en tweedelijnszorg). Door deze specifieke ervaring zij wij voor beleggers een strategische partner van kleine tot grote complexe zorgvastgoedtransacties. Bekijk snel ons track record onder
transacties!

Alle zorg transacties

Bedrijfsruimte

Op het gebied van bedrijfsruimte zijn wij actief in aan- en verkoop van bedrijfshallen, (last-mile) logistiek en grondposities. Naast reguliere beleggingstransacties zijn wij specialist in sale & leaseback transacties en herontwikkelingsvraagstukken. Zie ook onze transacties voor een compleet beeld!

Alle bedrijfsruimte transacties

Residentieel

Marble richt zich op het gebied van residentieel vastgoed op aan- en verkoop van huurwoningcomplexen (nieuwbouw en bestaand), woningportefeuilles en herontwikkelingsposities. Kijk bij de transacties wat wij voor u kunnen betekenen.

Alle residentieel transacties

Transacties

Bekijk al onze transacties

  Nieuwsgierig wat we
  voor u kunnen
  betekenen?

  Neem contact op

  Joost Sweep

  Joost@marble-re.nl

  +31 6 50 67 11 45

  Joost Sweep heeft Rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichtingen Bedrijfs- en Privaatrecht. Na zijn studie is Joost zijn carrière begonnen bij Vroom & Van den Heuvel, een executive search bureau gespecialiseerd in hogere managementposities. Hier groeide hij door tot Senior Adviseur.

  Omdat het commerciële vastgoed zijn interesse had, solliciteerde hij in 2001 bij Jones Lang LaSalle (JLL). Na 3 jaar kreeg hij de eindverantwoordelijkheid voor het Rotterdamse kantoor (aanhuur/verhuur, aankoop/verkoop van commercieel vastgoed). Tevens zat Joost in het Nederlandse managementteam en reisde hij als European Director regelmatig af naar het buitenland om met collega’s vorm te geven aan de internationale strategie van JLL. In 2011 maakte hij de overstap naar de afdeling Capital Markets in Amsterdam, waar hij zich bezig hield met aan- en verkoop van commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfshallen en residentieel) in Nederland. Eind 2015 werd Joost gevraagd om leiding te geven aan het Corporate Tenant Representation team van JLL (aanhuur, heronderhandelingen en sale & lease back transacties voor eindgebruikers van vastgoed).

  Medio 2019 is Joost samen met Kristian Marble Real Estate gestart. Binnen Marble Real Estate ligt zijn focus op de brede dienstverlening die Marble aan beleggers en gebruikers biedt.

  Kristian van Eijkelenburg

  kristian@marble-re.nl

  +31 6 30 38 15 58

  Kristian van Eijkelenburg heeft Ruimtelijke Ordening & Planologie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht met afstudeerrichting stedenbouwkunde, vervolgd door een Bachelor Sociale Geografie en Master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

  Hij startte zijn carriére begin 2008 bij ING Real Estate Development als junior projectontwikkelaar en accountmanager verhuur kantoren. In 2009 heeft Kristian de overstap gemaakt naar BMC, een management en adviesbureau, waar hij zich richtte op zorgvastgoed en gebiedsontwikkeling.
  Met een brede basis is Kristian zich medio 2010 gaan richten op commercieel vastgoedadvies en gestart bij Jones Lang LaSalle (JLL). Daar heeft hij 2,5 jaar als vastgoedadviseur in de regio Den Haag gewerkt met focus op aanhuur, verhuur en verkoop van commercieel vastgoed en herontwikkelingsopgaven. In 2013 switchte hij intern naar het Corporate Tenant Representation Team. In deze functie adviseerde hij eindgebruikers van vastgoed bij aanhuur, heronderhandelingen, sale & lease back transacties en herontwikkelingsopgaven. Als Senior Adviseur en Associate Director is Kristian binnen dit team verantwoordelijk geweest voor de regio’s Den Haag (3,5 jaar) en vervolgens Midden, Noord en Oost Nederland (2 jaar).

  Kristian heeft in 2018 op eigen initiatief de zorgvastgoedtak van JLL opgezet en was eindverantwoordelijk voor deze discipline. De focus lag met name op aanhuur, verkoop, aankoop en herontwikkelingsopgaven voor zorginstellingen.

  Met zijn ruim 11 jaar ervaring in het commercieel vastgoed heeft Kristian medio 2019 besloten om samen met Joost Sweep Marble Real Estate te starten.