Huurders / Gebruikers

Een prettige en passende werk- of zorgomgeving is essentieel voor het goed functioneren van organisaties.

Wij adviseren organisaties bij integrale aanhuur- en aankooptrajecten. Daarnaast zijn wij specialist in het verkopen en optimaliseren van overtollig vastgoed en in sale & leaseback constructies van strategisch vastgoed. In deze trajecten heeft u aan Marble een professionele en fijne samenwerkingspartner die creatief meedenkt, snel schakelt en ontzorgt. Samen realiseren wij het optimale resultaat wat aansluit bij de organisatiedoelstellingen.

Kantoren / bedrijfsruimte

Voor huurders of gebruikers van commercieel vastgoed creëren wij samen met onze vaste partners integrale huisvestingsoplossingen. Dit wil zeggen dat wij primair verantwoordelijk zijn voor de commerciële advisering in een aanhuur- of aankooptraject.

Afhankelijk van de behoefte van een opdrachtgever kunnen wij met partners additionele diensten in het proces integreren, van het opstellen van een programma van eisen tot en met de turn-key oplevering. Hiermee ontzorgen wij u en optimaliseren wij het eindresultaat.

Dit doen wij voor kantoorgebruikers en voor gebruikers van bedrijfsruimte en logistiek.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het verkopen van overtollig vastgoed, sale & leaseback constructies, het voeren van heronderhandelingen van een huurovereenkomst en het adviseren bij een huurbeëindiging.

Alle kantoor / bedrijfsruimte transacties

Zorg

Door onze specifieke ervaring met het adviseren van zorginstellingen bij commerciële huisvestingsvraagstukken, kunnen wij een duurzame bijdrage leveren aan uw vastgoedstrategie in de zorg.

Met onze kennis zoeken wij naar optimale en haalbare oplossingen waarmee we uw strategie kunnen optimaliseren en implementeren.

Dit kan gaan om de (gestructureerde) verkoop van overtollig vastgoed, herontwikkelingsposities, sale & leaseback constructies en aanhuur- en aankoopbegeleiding. Veelal begeleiden wij als onderdeel van onze dienstverlening ook het gehele traject met het College Sanering Zorginstellingen.

Zie onze projecten voor een goed beeld wat wij zoal op het gebied van zorgvastgoed gedaan hebben.

Alle zorg transacties

Transacties

Bekijk al onze transacties

  Nieuwsgierig wat we
  voor u kunnen
  betekenen?

  Neem contact op

  Joost Sweep

  Joost@marble-re.nl

  +31 6 50 67 11 45

  Joost Sweep heeft Rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichtingen Bedrijfs- en Privaatrecht. Na zijn studie is Joost zijn carrière begonnen bij Vroom & Van den Heuvel, een executive search bureau gespecialiseerd in hogere managementposities. Hier groeide hij door tot Senior Adviseur.

  Omdat het commerciële vastgoed zijn interesse had, solliciteerde hij in 2001 bij Jones Lang LaSalle (JLL). Na 3 jaar kreeg hij de eindverantwoordelijkheid voor het Rotterdamse kantoor (aanhuur/verhuur, aankoop/verkoop van commercieel vastgoed). Tevens zat Joost in het Nederlandse managementteam en reisde hij als European Director regelmatig af naar het buitenland om met collega’s vorm te geven aan de internationale strategie van JLL. In 2011 maakte hij de overstap naar de afdeling Capital Markets in Amsterdam, waar hij zich bezig hield met aan- en verkoop van commercieel vastgoed (kantoren, bedrijfshallen en residentieel) in Nederland. Eind 2015 werd Joost gevraagd om leiding te geven aan het Corporate Tenant Representation team van JLL (aanhuur, heronderhandelingen en sale & lease back transacties voor eindgebruikers van vastgoed).

  Medio 2019 is Joost samen met Kristian Marble Real Estate gestart. Binnen Marble Real Estate ligt zijn focus op de brede dienstverlening die Marble aan beleggers en gebruikers biedt.

  Kristian van Eijkelenburg

  kristian@marble-re.nl

  +31 6 30 38 15 58

  Kristian van Eijkelenburg heeft Ruimtelijke Ordening & Planologie gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht met afstudeerrichting stedenbouwkunde, vervolgd door een Bachelor Sociale Geografie en Master Vastgoedkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

  Hij startte zijn carriére begin 2008 bij ING Real Estate Development als junior projectontwikkelaar en accountmanager verhuur kantoren. In 2009 heeft Kristian de overstap gemaakt naar BMC, een management en adviesbureau, waar hij zich richtte op zorgvastgoed en gebiedsontwikkeling.
  Met een brede basis is Kristian zich medio 2010 gaan richten op commercieel vastgoedadvies en gestart bij Jones Lang LaSalle (JLL). Daar heeft hij 2,5 jaar als vastgoedadviseur in de regio Den Haag gewerkt met focus op aanhuur, verhuur en verkoop van commercieel vastgoed en herontwikkelingsopgaven. In 2013 switchte hij intern naar het Corporate Tenant Representation Team. In deze functie adviseerde hij eindgebruikers van vastgoed bij aanhuur, heronderhandelingen, sale & lease back transacties en herontwikkelingsopgaven. Als Senior Adviseur en Associate Director is Kristian binnen dit team verantwoordelijk geweest voor de regio’s Den Haag (3,5 jaar) en vervolgens Midden, Noord en Oost Nederland (2 jaar).

  Kristian heeft in 2018 op eigen initiatief de zorgvastgoedtak van JLL opgezet en was eindverantwoordelijk voor deze discipline. De focus lag met name op aanhuur, verkoop, aankoop en herontwikkelingsopgaven voor zorginstellingen.

  Met zijn ruim 11 jaar ervaring in het commercieel vastgoed heeft Kristian medio 2019 besloten om samen met Joost Sweep Marble Real Estate te starten.